Illóolajok - 100% tisztaság

Munkám során kizárólag a Panarom 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajait használom.

Az illóolaj a növény kvintesszenciája, a teljes lényege. Az illóolajok nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Az illóolajok ezen minősége képes az ember lelkével együtt rezonálni és tereket megnyitni, képes a belső szenvedést felszínre segíteni és feloldani, hogy a gyógyulás és a harmónia kapjon teret általa. Az illóolajok a tudattalanba hatolnak, pozitívan befolyásolják viselkedésünket, érzelmeinket, így állítva helyre lelki egyensúlyunkat.

Az illóolajok terápiás tulajdonságai biokémiai összetételüktől függenek. Terápiás célra csak kiváló minőségű illóolaj alkalmas. Ahhoz, hogy egy illóolaj prémium minőségű legyen, különösen oda kell figyelni a termesztésre, a növény begyűjtésére (egyes növényeknél csak pár óra áll a rendelkezésre a begyűjtésre, mivel a növény az illóolaját átadja a déli napnak), a desztillációra (minden növénynél más idő intervallumra van szükség a desztilláció során), majd az illóolaj tárolásra. Egy úgynevezett gázkromatográfiás vizsgálaton ellenőrzik, hogy az adott illóolaj hány százalékban rendelkezik a szükséges aktív biokémiai vegyületekkel. Ahhoz, hogy terápiás célra alkalmassá váljon egy illóolaj, minden esetben rendelkeznie kell az aktív biokémiai vegyületekkel az előírt százalékban, illetve egyes vegyületek nem lehetnek egy adott százaléknál magasabb arányban jelen. A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy az aromaterápiára alkalmazott illóolajoknál miért fontos a bevizsgálás. A jó minőségű illóolajnak ára van, de a jó minőségű illóolajnak minden cseppje kincs.

Ha konkrét illóolajra van szükséged, nálam beszerezheted. Ha nem tudod, melyik illóolaj segítene a Te helyzetedben, akkor szívesen adok tanácsot, sőt akár személyre szabott termékeket is készítek Neked.

 

illoolajok

A Panarom felelősséget vállal illóolajaiért, melyek:

botanikailag ellenőrzött növényekből készülnek;
kemotípus szerint bevizsgáltak;
100% természetesek, nem tartalmaznak szintetikus összetevőket vagy ásványi olajokat;
100%-os tisztaságúak, nincsenek hígítva más illóolajokkal, zsíros olajokkal vagy alkohollal;
100% autentikusak, nincs semmi hozzájuk adva és nincs semmi elvéve belőlük.

 

 

Log In or Register