Napozás

Megalkottam 4 féle napolajat, úgy, hogy mindenki megtalálja a számára tetszőt. Összesen 11 féle növényi olajat használtam ezekhez, függően attól, hogy kinek szánom. Például a gyerekeknél elsődleges a védelem, ugyanakkor a felnőttek lehet, hogy a védelem mellett a szép és egyenletes barnulásra is vágynak. Így a védelmet adó olajak mellé hozzáadtam barnulást támogató olajokat is. Ha strandon járunk, bizony előfordulhatnak különböző fertőzések (pl: gomba), amelyek ellen szintén védelmet nyújthat a napolaj, a benne található gomba ellenes növényi olajok, és illóolajok kombinációjának köszönhetően.

 

Natúr napolaj – 100 ml

Ez a keverék hétféle növényi olajból készült és nem tartalmaz illóolajakat. Nagyjából 8 faktoros védelmet nyújt, és azoknak ajánlom, akik a legegyszerűbb megoldásokat szeretik, vagy gyerekeknek.
Ára: 2900 Ft

 

Napolaj gyerekeknek – 100 ml

A gyermekek érzékeny bőréhez mérten erős UV védelmet adó keveréket készítettem 6 növényi olajból, azonban ebbe már kevertem hűsítő, napégés és gomba elleni illóolajokat egyaránt, amelyeket gyerekeknél is biztonsággal használhatunk.
Ára: 3300 Ft

 

Illatos napolaj – 100 ml

Ez a készítmény már nemcsak fényvédőként, hanem napozást elősegítő keverékként is működik a benne található 8 féle növényi olajnak köszönhetően. Ebben a készítményben már a drágább és különlegesebb növényi olajok is helyet kaptak, mint például a ligetszépe olaj. A benne található illóolajok védelmet nyújtanak a káros sugarak és a leégés ellen, gomba ellenesek, ápolják és táplálják a bőrt, illetve segítik a barnulást. Egy különleges összetevőnek köszönhetően ez a napolaj véd a májfoltok és nap okozta szeplők ellen is.
Ára: 4000 Ft

 

Egzotikus napolaj – 100 ml

Az illatos napolajhoz hasonló napolaj, megbolondítva egy igazán egzotikus növényi olajjal illetve hasonlóan különleges illóolajokkal. Mennyei illata letűnt idők izgalmas királyságába röpít, ahol minden nő Kleopátrának és minden férfi fáraónak érezheti magát.
Ára: 4800 Ft

 

A napozás témájában engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljam az aromanaplóm két bejegyzését:

Napos oldal: http://www.aromillee.hu/aromanaplo/item/279-napos-oldalIllatos fényvédők: http://www.aromillee.hu/aromanaplo/item/280-illatos-fenyvedok

Log In or Register