Természtes parfümök

eau de aromillee - a női lélek illata

 

5A parfüm használata több ezer éves múltra tekint vissza, habár régen egészen más volt az illatok alkalmazásának célja. Az ősi kultúrákban, bármelyik kultúrában különböző aromás gyógynövények olaját használták az emberek, hogy magukat illatosítsák. Történhetett ez más és más okból, például papok, fáraók felavatása, spirituális utazás vagy éppen szerelmi együttlét, mindig a megfelelő hatású illatot, illóolajat választották.

A népszokások mellett a papok vagy szellemi vezetők tisztsége volt a bájitalok kikeverése, amely szerep később az alkimistákra szállt. A 18-19. században azonban elindult egy folyamat, ahol az illatok használata divattá vált és kezdte elveszteni korábbi funkcionalitását. Parfümkészítők kezdtek megjelenni, és a 20. századra kialakult a parfüm iparága. A természetes, drága és értékes hatóanyagokat felváltották az olcsóbb előállítású költségű, ugyanakkor tartós szintetikus illatok, amik új utakat nyitottak meg az iparosok számára. A mai kor gyermeke a parfüm kapcsán már komoly illatfelhőre gondol, amelyeket szép üvegekben, drága márkanevek alatt értékesítenek. Ezek a kompozíciók, bár kétségtelenül finom illatúak, nem tudják azonban odaadni azt a lelkiséget, amelyet a természet ölén nevelkedett, a négy elemmel táplált élő növényből illóolajként kinyerhetünk.

eau de aromilleeImmár néhány éve rabul ejtett az illóolajok világa, és átformálta az ízlésemet, a gondolkodásomat. Számomra óriási vonzerő ezekben az esszenciákban, hogy tudom, testi-lelki síkon támogatják azokat az energiákat, amelyek alapján őket kiválasztom.

Készítettem négy parfümöt, nőknek. A négy illatkompozíció alapjául négy különböző női típust választottam. Bár meggyőződésem, hogy mi nők olyan sokrétűek vagyunk, hogy él bennünk egy pici szelet mindből, mégis vannak élethelyzetek, életszakaszok és alapvető tulajdonságok, amelyek egy-egy ilyen szeletet dominanciára bírnak. Az illóolajokból összeállított parfüm segít előtérbe hozni, ha úgy tetszik tréningelni azokat a női aspektusainkat, amelyekről úgy érezzük, nem elég erősek, ugyanakkor egy adott illat, vagy elegy kiválasztása arról is árulkodik, hogy milyen aspektusokban bővelkedünk.

A négy alap nőtípus, amelyhez illatot készítettem a következő, természetesen sorrendiség nélkül:

  • Képzelj el egy szűzies, bájos tavasztündért, egy lányt akiben könnyedség, szabadság, naivitás és erős hit van. Egy fiatal, zsenge de lendületes nő, akiből a kedvesség és a szeretet sugárzik a világ minden lénye felé. Ő megronthatatlan, örök derű.
  • Ismered azokat a nőket, akiknek az észjárása sok férfit is megszégyenít. Akinek csípős a nyelve, éles a szeme, aki a szavak mestere, akiben a kitartás és az erő tobzódik. Akinek vannak céljai, és aki töretlenül meg is tesz mindent azok eléréséért. Önálló, de rendkívüli társaság.
  • Különleges gyöngyszem, egyedülálló egyéniség, szórakoztató, az a típus, aki ha valahol megjelenik, érzed, hogy ott van. Aki már nem ártatlan, de rendkívül pajkos, huncutsága magával ragad. Spontán, szabad és vidám. Tökéletesen tudatában van a nőiességének, és képes rá, hogy annak minden aspektusát megélje a megfelelő pillanatban.
  • A femme-fatale elnevezés mindenki számára sokat mondó. Ez az a típusú nő, aki nem tud nem elcsábítani, akiben a szexualitás és a tűz olyan heves, hogy már szinte perzsel. Aki legyen bármilyen is, tudatában van annak, hogy egyedi, vonzó, hogy maga a végzet asszonya. Ez a típus már érett, naivitását régen elhagyta, és sziklaszilárdan áll saját tapasztalatain.

Ismersz ilyen lányokat, nőket, asszonyokat, igaz? És vajon magadra ismersz? Vagy elolvasván a típusokat, úgy érzed, hogy egy-egy minőséget szívesen erősítenéd magadban. Az illóolajokból készült természetes parfüm nem illatozza be a báltermet, hogy az illatát érezze valaki, azt valamivel közelebb kell engedned, viszont olyan energiákkal támogat, hogy testedben és lelkedben is igazán az a nő lehetsz, aki vagy!

Az illatkompozíciókat nálam kipróbálhatod vagy megvásárolhatod a Neked tetszőt. Az eau de aromillee parfümök ára: 5900 Ft (10 ml).

 

Log In or Register