Illóolajokkal a szorongás ellen

2016-ban Peruban kutatást végeztek az illóolajok szorongásoldó hatásával kapcsolatban.A kísérlet során azt vizsgálták, hogy pusztán belégzéssel illetve belégzéshez kötött tudatos meditációval, hogyan hatnak az illóolajok az idegrendszerre és az ember lelkiállapotára. Mindkét út hatékonynak bizonyult, habár a meditáció tovább fokozta az illóolajok hatékonyságát.

Szorongásoldó keverék

A kísérlet során használt ritka illóolajok sajnos keresekedelmi forgalomban nem elérhetők, figyelembe véve azonban az őket alkotó biokémiai molekulákat, néhány könnyebben beszerezhető illóolaj kombinációja elérheti ugyazat a hatást. Ezek például a borsmenta, geránium és ho fa illóolajok (figyelem: kismamák nem használhatják).

Forrás: Tisserand Institute

szorongas 2 

Legyen igazán hatékony

Nagy szerencsénkre az említetteken kívűl, rengeteg illóolaj hat a szorongásra, oldja a félelmeket, segít a negatív gondolatok transzformálásában és nyugtatólag hat a központi idegrendszerre. Stressz mindenkit ér, de nem mindegy, hogy arra hogyan reagálunk, hogyan kezeljük és dolgozzuk fel azt.

Ha úgy érzed, hogy Neked szükséged van ilyen támogatásra, keress fel bátran és elkészítjük a számodra legtökéletesebb keveréket.

Kata

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Log In or Register