Mi mindenre jó!

Sok új kedvelés érkezett mostanában a facebook oldalamra, ezért úgy gondoltam, hogy indítok egy rövid sorozatot, ahol bemutatom azokat a kezeléseket, amelyeket végzek, hogy azok is megismerjék az aromaterápiában rejlő lehetőségeket, akik eddig nem követték a munkámat, vagy nem jártak még nálam korábban.

Az illóolajokkal kb 7 éve találkoztam először, és az első pillanatban tudtam, hogy valahogy közöm lesz hozzájuk. Nem sokkal később elvégeztem először az aromaterápiás képzést, majd a szépségterápiát is. Az első bejegyzésem szóljon az alapokról: mi a különbség?

back-neck-shoulder-massageAz aromaterápia egy holisztikus, komplementer gyógymód. Kiegészítője lehet bármilyen kezelésnek. Alapvető célja az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése, de kiváló segítség akkor is, ha már kialakult a „baj”. A szalonban különböző masszázsokkal és bebalzsamozással tudok segíteni, legyen szó az egész testről, vagy adott testrészekről (pl: hát, arc, talp stb). Ezek a kezelések lehetnek akár egyszeri, akár több alkalmas, kúraszerű kezelések, függően attól, hogy mi a problémád és a célod.  De nem áll itt meg a tudomány, ugyanis az aromaterápia mindennapos használata segíti az immunrendszer karbantartását, támogatja a testi, lelki egészséget, így akár személyre szabott vagy a Panarom palettáján lévő termékek otthoni használatával erősítheted a kezelés hatékonyságát. De az illóolajok jó társak a várandósság és szülés során, sőt bizonyos illóolajok és aromavizek csecsemőkortól kezdve használhatók.

mud maskA szépségterápia tulajdonképpen kozmetikai kezeléseket takar a szó hagyományos értelmében, tehát a bőr ápolása van fókuszban. A kezelés során kizárólag természetes alapanyagokat (növényi olajokat, aromavizeket, rügykivonatokat, agyagporokat, illóolajokat stb) használok, amelyet a bőr és a vendég állapotának figyelembevételével, magam választok és keverek ki. A munkámhoz Panarom és Adrienne Feller termékeket használok (és azok számára mondom ezt, akik nem ismerik: a két márka a mesteremtől, Feller Adrienntől származik). Az Adrienne Feller kezelési protokollok illeszkednek az alapanyagok gyengédségéhez, és olyan dimenziókba repítenek, ahol érdemes lenni. Törődő, lágy, ellazító, akár egy wellness kezelés, amikor te vagy a középpontban, a te pihenésed és szépülésed a cél és ebben a természet kincsei támogatnak. Ha megkérdezel valakit, hogy hogy szokott szállni a székből egy ilyen kezelés után, nagyon meggyőző lesz a válasza.

Innen folytatom legközelebb, és sorra veszem majd az összes kezelést, és írok róluk pár sort, hogy jobban megismerd őket. Ezeket az írásokat a facebook oldalamon találod. Kattints ide: https://www.facebook.com/aromillee/

Köszi a figyelmet!
Kata

Tovább a kategóriában: « Támogató karácsony

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Log In or Register