Elemek szűrése dátum szerint: szeptember 2016

Illat-útlevél, avagy mit árul el a "szagod"? - 2. rész

  • Kategória: Blog
  • Kategória:

Ahhoz, hogy ezt a cikket értsd, kérlek, olvasd el az alatta találhatót is. Ott indul minden!

...Az illatunk velünk születik? Vagy mégis változik az az idők során? Ennek a kérdésnek a megválaszolásához tudnunk kell, hogy miből tevődik össze egy ember privát illata, vagyis az „illat-útlevele”. Erre sokan kapásból bedobnák a ’feromonok’ fogalmát, és valóban nem is járnának távol a valóságtól, de a feromonok nem egyedül vállalják azt a feladatot, hogy nekünk jellemző arománk lehessen.

Illat-útlevél, avagy mit árul el a "szagod"?

  • Kategória: Blog
  • Kategória:

Nincs két egyforma ember, két egyforma pillanat, két egyforma gondolat. Mindannyian különbözünk egymástól, amely különbség alapján vagyunk beazonosíthatóak, behatárolhatóak, elkülöníthetőek. A különbségtételre alkalmas az ujjlenyomat, az írisz vagy akár a DNS-ünk vizsgálata. Úgy tartják, hogy az ember rendelkezik egy csak rá jellemző illattal is, és ezt a szakirodalomban „illat-útlevélnek” hívják. 

Az oviból és isiből hiányozni nem menő!

  • Kategória: Blog
  • Kategória:

A szeptember visszaülteti az iskolapadba a gyerekeket, vagy az oviba a még kisebbeket. A közösségi élet újrakezdésével és az ősz beköszöntével elkerülhetetlen a betegségek gyakoribb felbukkanása. Ha azonban egy kis odafigyeléssel megtámogatjuk az immunrendszerünket, akkor elkerülhető a baj. Mit csináljunk, hogy gyermekünk ne az ágyat nyomja, hanem vidáman teljenek az őszi napjai?

Hogyan lettem kozmetikus

  • Kategória: Blog
  • Kategória:

Sosem akartam kozmetikus lenni. Helyette autószerelő, berepülő pilóta vagy esetleg királylány lettem volna szívesen. Pedig ez a röppálya adott volt, tekintve, hogy gyakorlatilag a kozmetikában nőttem fel. Édesanyámnak velem pont egyidős a szépségipari szakmai tapasztalata. Ennek ellenére én leosztottam a „családi örökséget” már kb 6 évesen, és félve, hogy csalódást okozok, de anyukámmal ellentmondást nem tűrően közöltem, hogy ilyesmire ne is számítson.

Feliratkozás az RSS csatornára

Log In or Register