szépségterápia

A szépségterápia más, mint a hagyományos kozmetika. A hagyományos kozmetikában meghatározunk alapvető bőrtípusokat, figyelembe vesszük a bőr jelenlegi állapotát, a rajta látható „tüneteket", és azt kezeljük különböző hatóanyagokkal. A szépségterápia azon túl, hogy alaposan megvizsgálja a bőr állapotát, megfigyeli azokat a beszédes jeleket, melyek az arcon találhatók illetve felméri az általános egészségi és lelki állapotot. Mindezek figyelembe vételével egy olyan komplex kezelési protokoll állítható össze, amely nemcsak a bőrön megfigyelhető tüneteket, hanem annak fizikai és lelki eredőjét is kezeli. A kezelések során használt élő anyagok könnyedén beépülnek a bőrbe és a sejtekbe, és éltető erővel töltik fel azt. Ezen felül a különböző rezgést és információt hordozó illóolajok, növényi olajok és növényi kivonatok a lelket is harmóniába hozzák, feloldják bennünk a blokkokat, feszültségeket, és így elősegítik az egész fizikai szervezet egészséges működését, amely aztán a bőrünkön is megjelenik majd. Így tehát az aromaterápiás szépségápolás nem tüneti kezelés, annál sokkal több: segít önmagunk jobb megismerésében, terheink feltárásában és azok feloldásában egyaránt. Ez az egyetlen út, ami az igazi szépséghez vezet.
„Minden nő különleges kincset rejt magában, és ez a kincs a szépségén keresztül nyilvánul meg. A szépség kortalan, a szépség a lélek kisugárzása." Feller Adrienne

treatments01

A szépségterápia nem pusztán a különleges, Pannónia földjéről gyűjtött gyógynövényekből készült kozmetikumokban tér el a hagyományos szépségápolástól. Ebben a kezelésben különösen fontos szerepe van az érintésnek. Az értő és figyelő érintés mindenkit ellazít és befogadóvá tesz. A kellemes érintés hatására hormonok szabadulnak fel a szervezetben, amelyek öröm- és boldogságérzést keltenek bennünk, és napokra feltöltenek bennünket.
Ahogyan minden ember egyedi, úgy a kezelési protokollon belül használt alapanyagok is egyediek, igazodnak a vendég igényeihez. Az Adrienne Feller koncepció kreatív segítséget kínál, az alapanyagok és kozmetikumok tökéletesen egyénre szabhatók.

 

gondolatok a szépségről

"A valódi szépség számomra több, pusztán fizikai jegyek előnyös, egymáshoz illő soránál. A szép szó magánban hordja az ’ép’-séget, ami teljességet, egészségét jelent. Ebből a megközelítésből a szépség nem pusztán a megjelenés esztétikus mivolta, hanem egy belső harmóniát sugárzó állapot..." Kattints, és olvass tovább erről az aromanaplómban.

 

 

Log In or Register