termékek

Munkám során a Panarom illetve az Adrienne Feller ellenőrzött minőségű alapanyagait, készítményeit és kozmetikumait használom. A Panarom Aromaterapeuta Intézet és Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémia vezetője, Feller Adrienne létrehozta az Adrienne Feller koncepciót, amely több szépségápolási terméksorozatot vagy önálló terméket tartalmaz.

Az aromaterápiás és szépségterápiás kezelések során használt illóolajok természetes, bevizsgált kemotípusú, terápiás célra alkalmas tiszta illóolajok. A növényi olajok hidegen sajtolásos eljárással készülnek, így biztosított, hogy az összes, emberi szervezet és a bőr számára hasznos zsírsavakat, vitaminokat és egyéb aktív összetevőket tartalmazzák. A rügy és növényi kivonatok hazánk földjéről begyűjtött gyógynövények esszenciális kivonatai.

A termékek tartósítószert, mesterséges színezéket és illatanyagot nem tartalmaznak.

 

Bármelyik termék megrendelhető a Panarom illetve az Adrienne Feller webshopról is, azonban ha tőlem vásárolod, nemcsak az árak kedvezőbbek, de mellé tanácsadást, személyes kiszolgálást és törődés is kapsz. Emellett az én aromaterapeuta és szépségterapeuta munkásságmat is támogatod. Ha rendelni szeretnél, vagy bejelentkeznél hozzám, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot telefonon (+36 30 248 88 17) vagy emailben ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Köszönöm, hogy hozzám fordulsz!

 

af logo 2016-01  logo turkiz

Log In or Register