út az EGÉSZséghez

utitárs szettAz egészség szó tökéletesen tükrözi az állapotot, amit kifejez: aki egészséges, az EGÉSZ-nek érzi magát. Teljességben és harmóniában él. Tehát az egészség nem pusztán a betegség hiánya, annál sokkal több: testi-lelki jólétet jelent. Ezt az állapotot mindenki vágyja, ugyanakkor gyakran csak akkor jut eszünkbe tenni érte, mikor már előállt a baj.
Az aromaterápia egészségmegőrző, betegségmegelőző, de akár betegségűző módszerként is alkalmazható, sőt az illóolajak rendszeres alkalmazása életünk olyan területére is csodálatos hatással lehetnek, ami elsőre talán meglepő, ám az összefüggés minden esetben megfigyelhető.

A betegség pusztán hiba egy tökéletesre alkotott rendszerben, ami valamit jelezni szeretne az ember számára. A zavar először mentális, lelki szinten keletkezik, majd a test beszédes üzenetet küld tünetek formájában. Az aromaterápia egy természetes gyógymód, ami terápiás célra előállított illóolajokkal egyszerre enyhíti és szünteti meg a tüneteket, és segít feloldani annak lelki okát.

Log In or Register